Acasă Sibiu

Biciclist accidentat de un șofer care a deschis portiera fără să se asigure | Foto

418

Biciclist accidentat de un șofer care a deschis portiera fără să se asigure.

Luni după-amiază, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu. Un biciclist a fost lovit de portiera unui autoturism, al cărui șofer nu s-a asigurat în momentul deschiderii.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că șoferul unui autoturism parcat nu s-a asigurat la deschiderea portierei și a acroșat un biciclist care circula dinspre strada Bâlea spre strada Semaforului, pe pista destinată bicicliștilor. Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Bruiu. Biciclistul a fost transportat la spital” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a intervenit cu un echipaj de tip C în Sibiu pe strada Ștefan cel Mare, unde un biciclist a fost acroșat de portiera unui autoturism.

„Conducătorul auto a deschis portiera fără sa se asigure. Bărbatul accidentat de 65 de ani, a suferit un traumatism cranian și facial și a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă” a precizat Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: Facebook|INFO TRAFIC jud. SIBIU

Articolul precedentTânăr de 19 ani depistat la volan fără permis
Articolul următorJaf ca în filme | Hoți cu cagule, amenințări cu pistolul și victime legate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.