Acasă Nova TV

Familiile celor 2 tineri decedați în Germania au nevoie de ajutor pentru repatrierea lor

3441

Familiile celor 2 tineri decedați în Germania au nevoie de ajutor pentru repatrierea lor.

Deborah și Daniel au murit împreună în urma unui grav accident de circulație petrecut marți seara pe B 256, o șosea din zona de vest a localității Gummersbach. Familiile celor doi tineri își doresc să îi aducă la Mediaș pentru a fi înmormântați împreună. Costurile pentru transportul acestora în România sunt foarte mari, astfel că în mediul online a fost lansat un apel către toți cei care doresc să sprijine financiar acest demers.

„Din păcate, tragedia și suferințele continuă. Deborah, frumoasa copila de 16 ani a prietenilor noștri de familie Kryss Laura Cristina si Ionel Nelutu Bircea, împreună cu prietenul ei Daniel au murit ținându-se de mână pe bancheta din spate a unui VW Polo implicat într-un accident extrem de grav, condus de un tânăr de 19 ani, posesor al permisului de numai 5 zile, pierzând controlul mașinii, provocând accidentul grav, si astfel decesul pe loc al celor doi tineri și frumoși care aveau toată viața înainte.

Suferința nu mai are limite, mai ales ca acești doi copii trebuie să fie conduși pe Ultimul drum, urmând sa fie amândoi înmormântați în Mediaș. Pentru asta, corpurile copiilor trebuie transportate în România, iar asta implica costuri majore, sume extrem de mari, pe care familia frumoasei Deborah care a plecat la Dumnezeu în Cer, lăsând în urma ei încă 3 frați mai mici care ii duc dorul, nu își poate permite sa o scoată din buzunarul propriu.

Părinții copilei, Cristina si Neluțu suferă profund, iar ceilalți 3 copilași încearcă și ei sa le fie alături așa cum știu și ei, fiind copii. Acum, în suferință pentru Deborah și sprijin pentru ca ea și prietenul ei sa poată fii înmormântați in România, va rog sa puneți suflet de la suflet, bănuț cu bănuț ca să poată fi conduși pe Ultimul Drum împreună. Dar din Dar se face Rai. Cei care binevoiți sa faceți o donație, cât de mica sa fie, e binevenită.

Puteți face donațiile personal sau în contul tatălui frumoasei Deborah pentru a putea plăti costurile transferului din Germania si înmormântării in România:
Nume : Ionel Bircea
Nr.cont DE75 3845 0000 1000 5226 88

Va mulțumesc în numele parintilor frumoasei Deborah tuturor celor care contribuie, si nu numai. Dumnezeu sa va ocrotească de necazuri și fiți fericiți alături de cei dragi vouă. Drum Lin spre Cer frumoasă Deborah” se arată în postarea de pe rețeaua de socializare Facebook.

Foto: Facebook|Korynna Drk Boca 

Articolul precedentBărbat din Mălâncrav cercetat penal | Băut la volan tracta cu mașina o remorcă neînmatriculată
Articolul următorContoarele de branșament din Dârlos și Alma Dumbrăveni vor fi înlocuite cu contoare digitale | CP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.