Acasă Nova TV

Accident cu 2 răniți pe strada Brateiului | Coliziune autoutilitară-motocicletă

1534

Accident cu 2 răniți pe strada Brateiului | Coliziune autoutilitară-motocicletă.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit miercuri după-amiază la un accident de circulație produs pe strada Brateiului, din municipiul Mediaș Au fost implicate o autoutilitară și o motocicletă.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o motocicletă spre Sighișoara, pe un tronson de drum prevăzut cu marcaj continuu, un sibian în vârstă de 39 de ani s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, cu care a intrat apoi în coliziune după ce șoferul acesteia, un sucevean în vârstă de 42 de ani a virat la stânga, încălcând, la rândul său marcajul longitudinal continuu. Motociclistul și pasagera de pe motocicletă, o sibiancă în vârstă de 47 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în municipiul Mediaș pe strada Brateiului la un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă și un autovehicul. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ.

„Echipajul SMURD a preluat o femeie de 47 de ani cu traumatism la picior, care se afla pe motocicleta. Aceasta este transportată la CPU Mediaș, conștientă” a declarat Raluca Marcu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

SAJ Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de tip B, în Mediaș pe strada Brateiului, la un accident rutier produs între o autoutilitara și o motocicletă.

„Echipajul SAJ, a asistat medical un bărbat de 39 de ani, motociclist, care a suferit un traumatism de membru inferior și traumatism de coloană, transportând-ul la CPU Mediaș. O alta victima, a fost preluată de către un echipaj ISU. Conducătorul auto refuza transportul la spital” a declarat Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.