Acasă STIL DE VIATA

Toleranța | Un drum spre pace!

150
toleranța drum pace

Toleranța. Un drum spre pace!

Este o însușire umană care ne aduce acceptarea. Acceptarea obiceiurilor sau a opiniilor celorlalți dar și acceptarea propriilor noastre imperfecțiuni.

Stresul, emoțiile negative, neputința de a gestiona propriile emoții duc la intoleranță. Este tot mai cunoscut că dezechilibrele emoționale și emoțiile negative se află la baza multor afecțiuni fizice de care suferim.

Toleranța duce la o stare de armonie, de bucurie și plenitudine care dezvoltă un echilbru emoțional, o pace sufletească, un beneficiu adus întregii ființe.

Dezvoltat în anii 1930 de către un medic englez, remediile florale Bach sunt un sistem de 38 de esențe florale diferite, fiecare echilibrând stări emoționale care duc la intoleranță, la teamă, la eșec.

Floarea de fag, Fagus sylvatica sau Beech, este folosită pentru a prepara un remediu floral Bach care este adesea recomandat celor care nu au toleranță și sunt prea critici față de ceilalți. Ajută la promovarea înțelegerii și a compasiunii la nivel emoțional.

Willow, floarea de salcie galbenă este indicată persoanelor care au resentimente și cărora le este greu să accepte propriile dificultăți sau evenimente din viața lor.

Este remediul care ajută la creșterea toleranței și la reducerea sentimentelor de autocompătimire.

Impatiens este remediul pentru cei care sunt nerăbdători și irascibili. Îi ajută pe indivizi să devină mai răbdători și mai toleranți față de ritmul mai lent al celorlalți.

Rock Water este indicat pentru persoanele care sunt foarte stricte cu ele însele și au standarde înalte. Îi ajută să devină mai flexibili și mai toleranți față de propriile imperfecțiuni.

Remediile florale Bach fac parte din terapiile complementare sau alternative și  le sunt astăzi recunoscute aportul lor asupra sănătății noastre emoționale.

Ai în remediile Bach o cale naturală, o terapie complementară sau alternativă de a te ajuta să regăsești drumul spre echilibru și bucurie indiferent dacă ești părinte sau copil.

Ai grijă de tine și de ceea ce simți!

monica degeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.