Acasă Nova TV

Surpriză muzicală în premieră la Weinfest Mediaș 2023 | CP

193

Surpriză muzicală în premieră la Weinfest Mediaș 2023.

Anul acesta, evenimentul Weinfest Mediaș 2023 va fi onorat cu prezența de către Maestrul violonist Alexandru Tomescu și între zidurile castelului din Mediaș, păzit de Turrepitz de la înalțimea Turnului Trompeților se va auzi  în premieră sunetul dumnezeiesc al celui mai vestit instrument cu coarde din istorie, vioara Stradivarius ELDER VOICU, obiect de Patrimoniu Național, Categoria Tezaur!

Marele artist susține reconstrucția Vechii Metropole de vin a Transilvaniei ca parte a moștenirii istorice, economice si culturale a acestei națiuni, pe care cu siguranță oamenii o apreciază și cu care se identifică. Cu reprezentații pe marile scene ale lumii, Carnegie Hall (New York), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Théâtre des Champs Elysées (Paris), Great Hall of the Moscow Conservatory, Concertgebouw (Amsterdam), Alexandru Tomescu ajunge și la Mediaș la invitația organizatorilor evenimentului.

Vă așteptăm în 15-17 Septembrie 2023 în curtea din jurul Turnului Trompeților, Piața Castelului din Mediaș. Accesul se va face pe baza de tichetelor de degustare.

„Artistul este desăvârșit atunci când face cu dezinvoltură legătura dintre cer și pământ” – Alexandru Tomescu

Organizatorii: Asociația locului natal, Asociația Culturală Pusteblume Mediaș, FDGR Mediaș, Asociația ptr. Reconstrucția Vechii Metropole de vin a Transilvaniei

Articolul precedentVa sta 1 an la închisoare pentru conducere fără permis
Articolul următorMuzeul Gazelor Naturale găzduiește expoziția Dialogul generațiilor | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.