Acasă Nova TV

Somon afumat contaminat cu bacteria Listeria retras din magazinele Carrefour | Mediașul este pe listă

120

Somon afumat contaminat cu bacteria Listeria retras din magazinele Carrefour | Mediașul este pe listă.

Este vorba despre două tipuri de somon norvegian afumat care au fost retrase de la vânzare din magazinele Carrefour. Cauza o reprezintă prezența bacteriei Listeria monocytogenes.

Astfel, se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni”, se arată într-un comunicat al ANSVSA.

Articolul precedentLansare de carte „Femei în lumină” | Medieșeanca Ina Lupu este coautor
Articolul următorSoluție digitală de contorizare apă potabilă în regiunea de nord și nord–est a județului operată de Apa Târnavei Mari | CP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.