Acasă Sibiu

Plutonierului adjutant Nagy Marius este Pompierul Anului 2023 | Foto

558

Plutonierului adjutant Nagy Marius este Pompierul Anului 2023.

Ziua Pompierilor din România a fost sărbătorită miercuri în Piața Mare din municipiul Sibiu. În cadrul ceremoniei, a fost oferit titlul de „Pompierul Anului 2023”, plutonierului adjutant Nagy Marius. Subofițerul face parte din echipa inspectoratului din toamna anului 2007, iar de-a lungul timpului și-a executat misiunile încredințate în cadrul mai multor subunități ale ISU Sibiu.

Din anul 2016 activează în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu, ca subofițer operativ principal, specializat ca alpinist de intervenție. În această vară, colegul nostru a participat la o misiune de salvare în cadrul căreia a dat dovadă de mult profesionalism și curaj în salvarea vieții unei persoane care în timp ce executa lucrări a căzut într-un canal adânc de aproximativ 5 metri.

Cu ajutorul unui sistem de coborâre cu corzi, susținut de restul echipajului, întrucât spațiul era foarte îngust, a coborât la victimă, a stabilizat-o și a extras-o în siguranță, aceasta fiind ulterior preluată de echipajul SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat. Bărbatul a scăpat cu viață, datorită intervenției prompte și eficiente pe care colegul nostru a executat-o. Plutonierul adjutant Nagy Marius are 38 de ani, este căsătorit și are 2 copii.

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedentZiua Pompierilor din România | Ceremonie militară în Piața Mare din Sibiu | CP
Articolul următorColiziune autoturism – motocicletă pe fondul neacordării de prioritate | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.