Acasă Nova TV

Peste 350 participanți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși de la Mediaș | VIDEO

849

Peste 350 participanți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși de la Mediaș.

Peste 350 de tineri din cele zece protopopiate ale Arhiepiscopiei Sibiului au fost prezenți sâmbătă în municipiul Mediaș. Aceștia au luat parte la „Întâlnirea Tinerilor Ortodcși”, eveniment organizat de către Protopopiatul Ortodox Român Mediaș și Primăria municipiului de pe Târnava Mare.

Manifestarea a debutat la Catedrala Ortodoxă Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril cu o liturghie la care a fost prezent Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza.

Un cuvânt de salut pentru cei prezenți a avut și Ciprian Olinici,  Secretar de Stat pentru Culte, care s-a adresat tinerilor și i-a încurajat în în visele pe care le au.

Primăria Municipiului Mediaș a fost un partener și un susținător al acestui eveniment. La rândul său Protopopul de Mediaș, Ovidiu Găban a mulțumit atât tinerilor prezenți cât și Mitropolitului Laurențiu pentru preocuparea constantă în viața tinerilor din Arhiepiscopia Sibiului.

După liturghie, cei prezenți au luat  parte la Procesiunea Tinereții, pe traseul Catedrala Ortodoxă – Primăria Municipiului Mediaș. Ulterior în Piața Corneliu Coposu s-a desfășurat un flash-mob.

Articolul precedentMunicipiul Mediaș a găzduit Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Arhiepiscopia Sibiului | VIDEO
Articolul următorMedieșeanul Cristian Balint a obținut prima victorie la semi-profesioniști | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.