Acasă Nova TV

Încep lucrările de reabilitare și modernizare pe Drumul Comunal 13 Nemșa | Foto

206

Încep lucrările de reabilitare și modernizare pe Drumul Comunal 13 Nemșa.

Primăria comunei Moșna a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la proiectul „Modernizare drum comunal DC13- Nemșa, comuna Moșna, județul Sibiu.” Prin acest proiect se vor realiza lucrări de modernizare a structurii rutiere existente, lucrări de colectare și evacuare a dirijată a apelor pluviale, lucrări de execuție podețe și lucrări de asigurare a siguranței rutiere.

Proiectul prevede realizarea a 27 de podețe, 10 podețe de subtraversare și un pod peste pârâul Nemșa. Lungimea totală a drumului care urmează a fi modernizat este de 5516 metri.

„Fiecare comunitate din comuna Moșna, este importantă, iar, preocuparea noastră majoră este să profităm de fiecare oportunitate de finanțare care să contribuie la dezvoltarea locală și la îmbunătățirea vieții cetățenilor. După o lungă perioadă de timp în care ne-am străduit să evidențiem și să intabulăm acest drum, am reușit să depunem proiectul, iar, cu voia Domnului am obținut și finanțarea.

Predarea amplasamentului și ordinul de începere a lucrărilor sunt un pas important spre materializarea acestui obiectiv major de investiții. Constructorul, va începe pregătirea terenului în vederea realizării lucrărilor planificate. Pe perioada desfășurării lucrărilor, traficul rutier se va desfășura dirijat, îmi doresc ca toți cetățenii să fie înțelegători și răbdători până la finalizarea drumului” a declarat Primarul comunei Moșna, Dumitru Gabriel Nuțu.

Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru luna septembrie 2024. Valoarea totală a investiției este de 10.969.131,56 lei.

Proiectul este finanțat prin programul Anghel Saligny- PNDL 3, derulat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, desfășurat în perioada 2021-2027.

Foto: Facebook|Comuna Moșna

Articolul precedentTraficant de droguri adus la audieri | Vindea cristal unor consumatori din județul Sibiu | VIDEO
Articolul următorCamila Mendes îmbracă o rochie Maria Lucia Hohan Norah în fotografia de pe coperta revistei Rolling Stone

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.