Acasă Nova TV

Campanie de informare privind consumul de droguri la Școala Gimnazială Ațel

81

Campanie de informare privind consumul de droguri la Școala Gimnazială Ațel

La finalul săptămânii trecute, personalul didactic al Școlii Gimnaziale Ațel a participat la o campanie de informare privind prevenirea consumului de droguri, campanie de informare ce face parte din Planul național cadru de acțiune pentru siguranța școlară.

În cadrul acesteia, au fost oferite informații valoroase de către Comisar șef de poliție Lucian Ghidiu, din cadrul Centrului de prevenire, evaluare și consiliere Antidrog Sibiu, care a informat cadrele didactice asupra diferitelor tipuri de droguri, efectele pe care acestea le pot avea și modul în care afectează organismul.

„Profesorii au fost instruiți cum să observe, atât fizic cât și din punct de vedere comportamental, un elev care ar putea fi sub influența drogurilor. Campania de informare a fost una interactivă, cu exemple concrete despre modul în care cadrele didactice pot discuta cu un elev care se află într-o asemenea situație.

Campania de informare  a avut un real succes, Școala Gimnazială Ațel va continua colaborarea cu Centrul Antidrog Sibiu printr-un parteneriat” se arată într-un comunicat de presă remis de către Școala Gimnazială Ațel.

Articolul precedentMedieșeanul Cristian Balint a obținut prima victorie la semi-profesioniști | VIDEO
Articolul următorCentrul Social Comunitar de Agrement și Sport prinde contur | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.