Acasă Sibiu

Bărbat reținut după ce a tâlhărit o femeie în curtea unei societăți comerciale | Foto

1047

Bărbat reținut după ce a tâlhărit o femeie în curtea unei societăți comerciale.

La data de 31 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, domiciliat fără forme legale în jud. Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

,,Bărbatul este bănuit că, la data de 18 august a.c., în jurul orei 03,30, în timp ce se afla în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, prin acte de violență, i-ar fi smuls poșeta unei femei, creând un prejudiciu de 1.800 de euro. În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu pentru identificarea și documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.