Acasă Sibiu

Tractoriști cu dosar penal | Fără permis și cu tractoare radiate din circulație

2141
Bârghiș

Tractoriști cu dosar penal | Fără permis și cu tractoare radiate din circulație.

La data de 3 august, în jurul orei 17:00, pe DJ 105A, în afara localității Marpod, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control două tractoare agricole, conduse de către doi bărbați, unul în vârstă de 43 de ani, celălalt în vârstă de 55 de ani, ambii domiciliați în comuna Roșia.

,,Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul în vârstă de 43 de ani nu deține dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar tractorul este radiat din circulație. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

De asemenea, polițiștii au constatat că și tractorul condus de către bărbatul în vârstă de 55 de ani este radiat din circulație, pe numele acestui șofer fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.