Acasă Nova TV

Ședință extraordinară a Consiliului Local Mediaș cu 4 puncte pe ordinea de zi

555

Ședință extraordinară a Consiliului Local Mediaș cu 4 puncte pe ordinea de zi.

Consilierii locali medieșeni au programată la mijlocul acestei săptămâni o ședință extraordinară. Aceasta va avea loc joi de la ora 12:00 și va avea patru puncte înscrise pe ordinea de zi.

Unul dintre proiecte vizează aprobarea Contractului de Asociere actualizat și a Actului cadru de atribuire pentru componentele „Recipiente de colectare a deșeurilor” și „Construire Stații de transfer la Agnita și Avrig și Centre de Colectare a deșeurilor cu Aport Voluntar la Avrig, Agnita, Sibiu, Mediaș și Cisnădie”. Un alt punct înscris pe ordinea de zi se referă la aprobarea documentației tehnico-economice, a devizului general, a indicatorilor tehnico-economici, precum și a planului de evoluție al tarifelor pentru proiectul „Recipiente de colectare a deșeurilor”.

Totodată, aleșii locali vor vota Acordul de Parteneriat încheiat între Municipiul Mediaș și Spitalul Municipal în vederea implementării proiectului „Digitalizarea activității Spitalului Municipal Mediaș”, dar și actualizarea indicatorilor tehnico-economici și a Devizului general pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și eficientizare energetică corp clădire școală și sală de sport-Liceul Tehnologic Școala Națională de Gaz”, precum și cheltuielile legate de proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.