Acasă Nova TV

Medieșean reținut după ce a agresat o femeie | Aceasta necesită pentru 50 zile îngrijiri medicale

1511

Medieșean reținut după ce a agresat o femeie | Aceasta necesită pentru 50 zile îngrijiri medicale.

La data de 24 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un medieșean în vârstă de 34 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Concret, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc din zona centrală a orașului, acesta a agresat fizic o femeie în vârstă de 35 ani.

,,În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 13 august, în jurul orei 04,30, în timp ce se afla în incinta unui local de pe raza municipiului Mediaș, ar fi agresat-o fizic pe o femeie care îl însoțea, în vârstă de 35 de ani, tot din municipiul Mediaș. Femeia ar fi fost lovită cu pumnii în zona feței și a picioarelor, necesitând peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat, polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune măsuri preventive în consecință. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.