Acasă Sibiu

Coliziune autoturism – motocicletă | Ambii conducători auto sunt cetățeni străini

483
O femeie de 57 ani a intrat cu mașina în parapeți

Coliziune autoturism – motocicletă | Ambii conducători auto sunt cetățeni străini.

Luni după-amiază, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara. Au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

,,Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, un cetățean străin, în vârstă de 48 de ani, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă dinspre DN 1 spre Bâlea de către un alt cetățean străin, în vârstă de 28 de ani. Motociclistul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient. În zonă se circulă îngreunat” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență, pe DN7C, după ce s-a produs un accident rutier între un motociclist și un autoturism. La fața locului s-a mobilizat și un echipaj SMURD din cadrul ISU Brașov și un echipaj SAJ Sibiu cu medic.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale la fața locului bărbatului cu motocicleta, în vârstă de 28 de ani, care era conștient și prezenta o fractură la un membru inferior. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de către echipajul SMURD al ISU Sibiu, împreună cu medicul de la SAJ.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.