Acasă Sibiu

Bărbat de 41 ani ucis la o stână | Criminalul a fost reținut

2846
reținuți

Bărbat de 41 ani ucis la o stână | Criminalul a fost reținut.

În data de 20 august, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 27 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Acesta a ucis un bărbat în vârstă de 41 ani, pe fondul unui confllict spontan petrecut la stâna unde cei doi erau ciobani.

,,Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că la data de în data de 20.08.2023, în jurul orei 12,00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul victimei. Incidentul a avut loc la o stână de pe raza comunei Alţâna, județul Sibiu, unde cei doi bărbaţi erau ciobani.

În cursul zilei de astăzi 21.08.2023 va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.