Acasă Sibiu

Accident cu 5 mașini implicate și 4 răniți | VIDEO

1387

Accident cu 5 mașini implicate și 4 răniți.

Duminică în jurul amiezii, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervin la un accident de circulație produs pe DN 7, la limită cu județul Vâlcea. Au fost implicate un număr de cinci autoturisme.

,,Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, din cauze care urmează a se stabili, un conducător auto a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus, primul autoturism lovit fiind proiectat pe sensul spre Sibiu, unde a intrat în coliziune cu un alt turism condus dinspre Vâlcea. 4 persoane au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital conștiente” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 7 în zona localității Lazaret, pe valea Oltului, la un accident rutier în care sunt implicate 5 autovehicule și 8 persoane. La locul accidentului sunt mobilizate: două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o ATPMV, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ.

,,În urma evaluării medicale, din cele 8 persoane implicate în accident doar 4 au nevoie de îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital. Celelalte 4 refuza transportul la spital. Echipajele SMURD vor transporta la UPU Sibiu un bărbat de 55 de ani cu un traumatism la mână, un bărbat de 66 de ani care acuza dureri cervicale și lombare, un bărbat de 91 de ani suspect de fractura tibie cu multiple escoriații. Echipajul SAJ a preluat o femeie de 75 de ani” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în localitatea Lazaret pe DN 7, pe Valea Oltului, la un accident rutier unde sunt implicate 5 autoturisme.

,,Echipajele SAJ și ISU au asistat medical un număr de 8 persoane,7 adulți și un minor. Echipajul SAJ a asistat și transportat la UPU Sibiu o femeie în vârstă de 75 de ani care a suferit mai multe traumatisme și contuzii în urma accidentului” a declarat Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto&video: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.