Acasă Transilvania Online

Parc tematic dedicat lumii insectelor | Figurine uriașe lângă Mini Transilvania

639
Parc tematic dedicat lumii insectelor | Figurine uriașe lângă Mini Transilvania

Un proiect inedit se desfăşoară în apropiere de Odorheiu Secuiesc, unde se construieşte un parc tematic dedicat lumii insectelor.

Vizitatorii vor putea admira figurine gigantice, realizate din materiale reciclabile, care reprezintă specii de insecte autohtone.

Parcul va avea şi o zonă educativă, unde copiii vor putea învăţa despre importanţa insectelor pentru echilibrul ecologic şi despre modul lor de viaţă. Vor fi expuse 20 de insecte gigant, robotizate. Vizitatorii vor vedea astfel cum se mişcă ele în natură.

Insect Parc are o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătrați cu insecte gigant de doi metri înălţime dar şi insecte mai mici.

Scopul acestui proiect este de a-i împrieteni pe copii cu lumea insectelor şi de a oferi o alternativă de agrement pentru locuitorii şi turiştii care vin în zonă.

Rolul parcului este să îi împrietenim pe copii cu lumea insectelor, să le arătăm ce este sub picioarele noastre, ce e în lumea înconjurătoare”, a explicat, pentru Agerpres, inițiatorul proiectului, Fazakas Szabolcs, același care a creat şi Parcul Mini Transilvania.

Articolul precedentMediaș 120 | Orgelsommer 2023 – programul stagiunii de concerte
Articolul următorIeșean condamnat la închisoare pentru distrugere depistat în municipiul Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.