Acasă Nova TV

5 titluri de Campioni mondiali și 7 de Vicecampioni mondiali pentru karatiștii de la Ippon Mediaș în Scoția | VIDEO

1147

5 titluri de Campioni mondiali și 7 de Vicecampioni mondiali pentru karatiștii de la Ippon Mediaș în Scoția.

Clubul Sportiv Ippon a reușit o performanță de excepție la Campionatul Mondial de Karate WUKF din Scoția. Karatiștii medieșeni au câștigat nu mai puțin de 22 medalii, dintre care 5 de aur, 7 de argint și 10 de bronz. Mihai Toma, Andrei Toma și Ava Țichindelean sunt Campioni mondiali, Taria Nagy, Iulia Ivan, Diana Dobrin, Victoria Bonta și Roxana Bonta sunt Vicecampioni mondiali, iar Ștefania Rîșnovean, David Savu și Maria Brăteanu au urcat pe treapta a treia a podiumului competiției. Medaliile au fost obținute atât la individual cât și pe echipe.

România a fost performera ediției din acest an Campionatului Mondial de Karate WUFK din Scoția, reușind să ocupe prima poziție în clasamentul pe medalii.

La categoria juniori 18-20 ani, Mihai Toma a devenit Campion mondial categoriile Kumite Open și +85 kilograme, iar Andrei Toma a câștigat titlul de Campion mondial la Kumite -65 kilograme. De asemenea, frații Toma au obținut o medalie de aur și una de argint la probele de Kumite echipe. Tot la aceeași categorie, Taria Nagy este Vicecampioană mondială la Kumite -55 kilograme dar și la Kata Wado Ryu. De asemenea, Iulia Ivan a câștigat medalia de bronz la Kumite -65 kilograme, Kata Wado Ryu și Kumite Echipe și este Vicecampioană mondială tot la Kumite echipe.

La categoria cadeți 14-15 ani, Diana Dobrin a obținut locul 3 la Kumite Open și locul 2 la Kata Wado Ryu. Ștefania Râșnovean și Diana Dobrin au obținut medalia de bronzon la Kumite Echipe rotativ, iar David Savu s-a clasat pe locul 3 la Kata Wado Ryu și tot pe locul 3 la Kumite echipe rotativ. La categoria copii, Maria Brăteanu a obținut locul 3 la Kumite 12 ani -1,55 metri și locul 3 la Kata interstiluri. De asemenea, Victoria Bonta a câștigat locul 3 la Kumite 9 ani Open și locul 2 la Kata, iar Ava Țichindelean este Campioană mondială la Kata 8 ani. În fine, Sensei Roxana Bonta a obținut locul 2 la Kumite 40-45 ani, 60 kilograme. La Campionatul Mondial din Scoția, Clubul Sportiv Ippon a mai fost reprezentat de Karla Lupu, Andreea Dancu și Corin Maior.

Articolul precedentColiziune între 2 camioane pe A1 la ieșirea spre Mediaș | Foto
Articolul următorMediaș 120 | QuChess Festival – Memorial Elisabeta Deliman | De vorbă cu participanții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.