Acasă Nova TV

Ziua Drapelului Național va fi sărbătorită și anul acesta la Mediaș

187
Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului Național va fi sărbătorită și anul acesta la Mediaș.

Primăria municipiului de pe Târnava Mare, alături de Unitatea Militară 01810 și reprezentanți ai cultelor religioase din localitate, vor marca acest eveniment. Astfel, în zilele de duminică și luni, vor avea loc o serie de ceremonialuri militare, religioase și civile dedicate drapelului tricolor și însemnelor naționale, la care sunt invitate să participe toate persoanele interesate.

Evenimentele dedicate aniversării Drapelului Național vor debuta duminică, 25 iunie, de la ora 10:30, în Piața Corneliu Coposu. Aici va avea loc un ceremonial militar și religios de coborâre a acestuia de pe catargul din fața Primăriei Mediaș și purtarea, cu onoruri militare la Catedrala Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” unde, începând cu ora 11:30, va avea loc slujba de sfințire.

A doua zi, în data 26 iunie, de la ora 11:00, drapelul va fi arborat din nou, în Piața Corneliu Coposu, în cadrul unei manifestări festive ce va evoca însemnătatea, semnificațiile și evoluția simbolurilor naționale de-a lungul istoriei noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.