Acasă Sibiu

Un adăpost pentru animale a ars aproape în totalitate | O femeie a suferit un atac de panică | Foto

591

Un adăpost pentru animale a ars aproape în totalitate.

Pompierii sibieni au intervenit de urgență vineri după-amiază la ieșirea din localitatea Sebeșul de Sus pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un adăpost de animale. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o cisternă cu apă, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea, a fost mobilizat si SVSU Racovița cu propria autospecială de stingere.

,,La sosirea forțelor incendiul se manifesta cu flacără, generalizat la adăpostul de animale, precum și la anexele adăpostului. Pompierii au lichidat incendiul care a afectat adăpostul în proporție de 90%, pe o suprafață totală de aproximativ 100 metri pătrați. 7 porci au fost salvați, unul fiind găsit decedat în interiorul adăpostului.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 55 de ani, care a suferit un atac de panică, aceata refuzând transportul la spital. Cauza izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură)” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedentZilele Mediașului 2023 | Lansare de carte „Evenimente și personalități din istoria Mediașului oglindite în filatelie”
Articolul următorFemeie de 35 ani rănită după ce a căzut pe zăpadă în zona Bâlea Cascadă | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.