Acasă Sibiu

Accident | Pe fondul neatenției în conducere a intrat în coliziune cu un copac | Foto

489

Pe fondul neatenției în conducere a intrat în coliziune cu un copac.

Marți după-amiază, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 1, în localitatea Bradu. A fost implicat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 46 ani din județul Alba.

,,Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, în localitatea Bradu, dinspre Brașov spre Sibiu, o femeie în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a ieșit în afara părții carosabile pe partea stângă a drumului, unde a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din autoturism, o femeie în vârstă de 53 de ani, tot din județul Alba, care a fost transportată la spital conștientă” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B, în localitatea Bradu unde un autoturism a ieșit în decor.

Echipajele SAJ și ISU, sosite la fața locului au asistat medical două persoane, femei, care au suferit mai multe contuzii și excoriații. Echipajul SAJ a transportat la UPU SIBIU o femeie de 53 de ani care prezenta un traumatism de membru inferior și excoriații” spune Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.