Acasă Nova TV

PROMOVARE!!! | ACS Mediaș a învins cu 4-0 | VEZI golurile

4752

ACS Mediaș joacă meciul decisiv cu CS Gheorgheni.

ACS Mediaș a început partida decisivă cu CS Gheorgheni în formula Ionuț Neacșa, Cristian Maxim, Cristian Avram, Bogdan Jica, Cristian Țala, David Potor, Alexandru Socaci, Gheorghe Morariu, Adrian Șulea, Adrian Cîrstean și Cristian Pajco.

Formația gazdă a avut prima ocazie în minutul 8, atunci când șutul din lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri a lui Bogdan Jica a fost respins de portar în corner. Peste doar un minut, centralul întâlnirii nu a sancționat un henț în suprafața de pedeapsă al unui fundaș de la Gheorgheni.

În minutul 15, lovitura de cap a lui Cristian Pajco a trecut puțin peste poartă, iar apoi peste un minut atacantul ACS-ului a înscris din câțiva metri după o acțiune în partea stângă a lui Adrian Cîrstean care a pasat decisiv în careul mic. În minutul 26, Cristian Pajco a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat 2 adversari și a înscris cu un șut la colțul lung.

ACS a început în forță actul secund, iar în minutul 49 Gabriel Țala s-a distrat cu fundașii adverși și a înscris pentru 3-0. Peste doar cinci minute, Cristian Avram a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă pentru formația sa și a dus scorul la 4-0.

Partida s-a terminat cu victoria clară a medieșenilor care au promovat astfel în Liga a treia.

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Mediaș.

Articolul precedentMediaș 120 | Dialog cu Deputatul Christine Thellmann la final de sesiune parlamentară
Articolul următorACS Mediaș a promovat | Fanii au invadat gazonul și au sărbătorit alături de jucători | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.