Acasă Sibiu

Zi obișnuită în trafic | Alcool, viteză excesivă, conducere cu permisul suspendat | Foto

377

Alcool, viteză excesivă, conducere cu permisul suspendat.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri s-au concentrat pe combaterea consumului de alcool/droguri la volan. Pe lângă șoferi băuți, au fost identificați în trafic și bicicliști aflați sub influența alcoolului, dar și vitezomani, sau șoferi cu permisul suspendat.

,,Cam așa și-au început unii ziua… cu permisul suspendat pentru depășirea limitei legale de viteză (DN1, Șelimbăr) sau cu bicicleta, dar sub influența băuturilor alcoolice! Aviz amatorilor, polițiștii Biroului Drumuri Nationale și Europene sunt în continuare cu radarele în trafic!

Nici azi-noapte nu a fost liniște: în noaptea de 02/03.06.2022, în intervalul orar 00.00-04.00, polițiștii rutieri s-au concentrat pe combaterea consumului de alcool/droguri la volan. În acest context, au fost efectuate 198 de testări cu aparatele alcooltest și Drugtest, fiind depistați 11 șoferi sunt influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri continuă acțiunile de prevenire a accidentelor rutiere” transmit reprezentanții IPJ Sibiu prin intermediul paginii din rețeaua de socializare Facebook.

Foto: Facebook|Poliția Sibiu

Articolul precedentFemeie de 35 ani rănită după ce a căzut pe zăpadă în zona Bâlea Cascadă | Foto
Articolul următorPrima prelevare de organe la Spitalul Județean Sibiu în 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.