Acasă Nova TV

ACS Mediaș este în Liga 3 | Filmul unei seri de ținut minte | VIDEO

1293

ACS Mediaș este în Liga 3 | Filmul unei seri de ținut minte.

ACS Mediaș a promovat în Liga a treia. Gruparea de pe Târnava Mare a întors rezultatul din tur de la Gheorgheni și a câștigat fără drept de apel manșa retur de pe teren propriu, cu scorul de 4-0. Cristian Pajco cu o dublă, Gabriel Țala și căpitanul Cristian Avram au marcat golurile unei victorii istorice pentru clubul înființat în urmă cu un an.

Medieșenii au deschis scorul în minutul 16 atunci când Cristian Pajco a înscris din câțiva metri după o acțiune în partea stângă a lui Adrian Cîrstean care a pasat decisiv în careul mic.

Peste zece minute, același Cristian Pajco a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat 2 adversari și a înscris cu un șut la colțul lung.

ACS a început în forță actul secund, iar în minutul 49 Gabriel Țala s-a distrat cu fundașii adverși și a înscris pentru 3-0. Peste doar cinci minute, Cristian Avram a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă pentru formația sa și a dus scorul la 4-0, cel care avea să fie de altfel și scorul final.

După ultimul fluier al centralului întâlnirii, fanii au invadat gazonul și au sărbătorit alături de favoriți.

ACS Mediaș și-a atins obiectivul stabilit la începutul sezonului, acela de a promova în eșalonul superior. Primăria Mediaș va continua să susțină echipa și în sezonul următor, cu un buget corespunzător Ligii a treia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.