Acasă Transilvania Online

Primarul din Târgu Mureș la DNA | Ştiam că mandatul de primar nu va fi unul uşor

232
Primarul din Târgu Mureș la DNA

Primarul din Târgu Mureş, Soos Zoltan, a anunţat că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) i-au adus la cunoştinţă faptul că este cercetat într-un dosar cu privire la anumite angajări din cadrul administraţiei publice locale.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook la o zi după ce în spaţiul public au apărut o serie de fotografii care îl prezentau pe Soos Zoltan la sediul DNA Târgu Mureş.

”… Presiunile şi jocurile politice sunt la ordinea zilei şi pentru că am promis mereu transparenţă, vă comunic faptul că în cursul zilei de 30 mai, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie din cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureş mi-au adus la cunoştinţă faptul că sunt cercetat într-un dosar cu privire la statutul oficial al unor angajaţi din cadrul Primăriei Târgu Mureş.

Faţă de cele ce mi s-au adus la cunoştinţă, manifest cooperare, transparenţă şi sunt convins că instituţiile statului îşi vor îndeplini mod onest atribuţiile de serviciu, fără a se lăsa conduse de intrigi politice sau de altă natură”, a afirmat Soos Zoltan pe Facebook.

Primarul din Târgu Mureș, Soós Zoltán, este membru UDMR. La alegerile locale din anul 2020, pe care le-a și câștigat, a candidat din postura de independent, scrie G4Media.

Articolul precedentCupa Mediaș Streetball 2023 se mută în Sala Sporturilor | Programul meciurilor
Articolul următorZiua Internațională a Copilului a fost sărbătorită la Hanul Greweln | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.