Acasă Nova TV

O autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 107B | 6 persoane rănite | Foto

1508

O autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 107B sâmbătă după-amiază.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe DJ 107B, în afara localității Slimnic. O autoutilitară s-a răsturnat, iar șoferul și cei cinci pasageri au fost răniți.

,,Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Loamneș spre Slimnic, pe fondul unor defecțiuni la sistemul de direcție, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Păuca, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor 5 pasageri pe care îi transporta, adulți, cetățeni străini, cu toții fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgentă pe DJ 107B între localitățile Slimnic și Mândra la un accident rutier. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, 1 ATPVM, 1 ASAS și un echipaj de descarcerare.

,,Echipajele au evaluat medical 6 bărbați, în vârstă de 36, 36, 45, 51, 55 și 63 de ani. Aceștia sunt transportați la UPU Sibiu, conștienți și cooperanți cu răni ușoare” spune Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.