Acasă Sibiu

Cu mopedul neînregistrat și fără permis a provocat un accident și a încercat apoi să se facă nevăzut

557
Accident pe strada Mihai Viteazu din Mediaș

Cu mopedul neînregistrat și fără permis a provocat un accident și a încercat apoi să fugă.

Marți după-amiază, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu, dinspre Boița. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un moped pe DC 61 (Drumul Tălmăcelului), un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tălmăcel, a pătruns în DN 7 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Vâlcea.

,,Imediat după producerea coliziunii, mopedistul a părăsit locul, fiind depistat în scurt timp în curtea unui imobil din apropiere, unde ar fi încercat să ascundă mopedul condus. Din verificări a rezultat faptul că mopedul este neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mopedistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

SAJ Sibiua trimis un echipaj de tip B la ieșire din localitatea Tălmaciu spre Boița, la un accident rutier produs între un autoturism și un scuter.

,,Victima, un bărbat de 34 de ani, a prezentat un traumatism cranio-facial. Echipajul SAJ a asistat medical bărbatul și l-a transportat la UPU Sibiu în stare stabilă” spune Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.