Acasă Nova TV

Copșa Mică un oraș verde din România | Elevii au confecționat căsuțe pentru păsări

169

Copșa Mică un oraș verde din România | Elevii au confecționat căsuțe pentru păsări.

Primăria Copşa Mică și societatea ECO-SAL, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ,,Nicolae Teclu”, au dat startul campaniei de sensibilizare-colectare selectivă a deşeurilor  intitulată ,,EU SELECTEZ!”.

Aflată la cea de-a zecea ediție, aceasta face parte din campania ,,Copşa Mică un oraş verde din România”, care se derulează pe tot parcursul anului. În cadrul proiectului s-au înscris peste 30 de voluntari, elevi ai Liceului Tehnologic ,,Nicolae Teclu” Copşa Mică.

Proiectul se desfăşoară în mai multe etape: cursuri despre colectarea selectivă, vizite în teren la locurile de colectare selectivă, vizită la staţia de selecţie şi transfer Eco-Sal Mediaş, pichetarea zonelor de selecţie din oraş, distribuirea de materiale informative. Tot în cadrul campaniei ,,Copşa Mică un oraş verde din România”, licenii participat recent la un amplu proiect de confecţionare căsuţe pentru păsărele.

Sub îndrumarea mai multor cadre didactice, elevii din patru clase au montat şi pictat căsuţele, iar ulterior o echipă a Primăriei Copşa Mică le-a amplasat în copacii de pe aleile ce leagă liceul de clădirea municipalității.

Articolul precedentAtelier de informare la Primăria Mediaș | Energie regenerabilă și eficiență energetică pentru dezvoltare durabilă
Articolul următorFaza finală a ONSS șah gimnaziu la Sibiu | Mediașul reprezentat de Maria Mihăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.