Acasă Sibiu

Femeie de 85 ani căutată după ce a plecat dintr-un centru pentru persoane vârstnice

884

Femeie de 85 ani căutată după ce a plecat dintr-un centru pentru persoane vârstnice.

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 85 de ani, care a plecat dintr-un centru pentru persoane vârstnice, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 17,00, reprezentanta unui centru pentru persoane vârstnice, din municipiul Sibiu, a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11,30,  o beneficiară a centrului, FLUERAȘ MINERVA, în vârstă de 85 de ani, a plecat voluntar din unitate, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 – 170 cm, greutate 70 de kg, păr alb, tuns scurt, poartă ochelari de vedere cu ramă roșie.

La momentul dispariției, femeia purta obluză de culoare albastru închis, pantaloni sport de culoare gri închis, cu două dungi albe verticale pe lateral,  încălțăminte de culoare roz (papuci).

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE ORA 19:00

Femeia a fost găsită într-un autobuz, în municipiu și a fost preluată de către reprezentanții centrului din care plecase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.