Acasă Nova TV Advertoriale

Apotheka este singurul grup independent de unități farmaceutice din județul Sibiu

252

Apotheka este singurul grup independent de unități farmaceutice din județul Sibiu.

Săptămâna aceasta, grupul de unități farmaceutice Apotheka a fost prezent la Zilele Medicale Sibiene, eveniment de tradiție care are loc în perioada 5-8 aprilie la Sibiu. Cu acest prilej, la standul Apotheka au fost prezentate beneficiile pe care pacienții le găsesc în farmaciile grupului.

Concret, în laboratoarele proprii, dotate cu aparate și echipamente de ultimă generație sunt preparate forme farmaceutice care lipsesc uneori din piața farmaceutică, produse dermato-cosmetice proprii, suplimente, siropuri și preparate medicinale naturale, dar și tratamente personalizate prescrise de către medicii specialiștii.

Societatea comercială Comay SRL, compania din spatele brandului APOTHEKA, are 31 de ani de activitate. Pe lângă cele 13 farmacii și drogherii situate în Sibiu, Târgu Mureș, Cisnădie, Copșa Mică, Mediaș, Șeica Mare, Bazna și Aiud, compania are și o platformă de vânzare online: www.e-apotheka.ro.

Apotheka este o farmacie tradițională, așa cum erau farmaciile consacrate în toate timpurile, cu multe preparate realizate în propriile laboratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.