Acasă Transilvania Online

Zborul Sibiu-București cu 5 curse pe săptămână din 27 martie

974
Zborul Sibiu-București cu 5 curse pe săptămână din 27 martie

Astăzi a fost anunțat oficial Zborul Sibiu-București cu 5 curse pe săptămână din 27 martie.

CJ Sibiu, Aeroportul Internațional Sibiu în parteneriat cu AirConnect, compania aeriană ce va opera pe rută, au organizat astăzi evenimentul de lansare a cursei aeriene Sibiu-București.

Într-o primă etapă, zborurile vor fi operate din 27 martie până pe 28 octombrie 2023. Ulterior, în funcție de popularitatea și de utilizarea cursei, compania aeriană va decide în legătură cu prelungirea acesteia.

De zborul Sibiu-București vor profita nu numai locuitorii județului Sibiu ci și cei din județele Alba și Hunedoara, ai căror reprezentanți au fost prezenți astăzi la Sibiu cu ocazia anunțării cursei. La eveniment a participat și primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Zborul Sibiu-București cu 5 curse pe săptămână din 27 martie

Potrivit companiei AirConnect, vor fi puse la dispoziție cinci zboruri pe săptămână (unul luni și câte două miercuri și vineri) la tarife începând de la 155,77 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

Directorul companiei aeriene, Tudor Constantinescu a precizat pentru turnulsfatului.ro că pentru început pe ruta Sibiu – București vor opera două avioane. (Foto Turnul Sfatului)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.