Acasă Sibiu

Bărbat ucis cu mai multe lovituri de ciocan în cap

6402

Bărbat ucis cu mai multe lovituri de ciocan în cap.

Miercuri după-amiază a fost găsit un bărbat decedat pe un teren din zona intersecției străzilor Magheru și Constituției, din municipiul Sibiu. Bărbatul era acoperit de niște pături și lăsat în iarbă la câțiva metri de intrarea într-o clădire dărăpănată, iar trupul lui era plin de lovituri.

Polițiștii de investigații criminale au demarat imediat cercetările, iar în clădirea din imediata apropiere au identificat un bărbat de 69 de ani, care locuia într-o cameră și pe care l-au dus la sediul poliției pentru audieri.

Anchetatorii au stabilit că între acesta și bărbatul decedat a izbucnit un conflict spontan cu două zile înainte. Cei doi bărbați locuiau împreună, iar luni seara s-au certat, victima de 51 de ani i-a spus celuilalt să plece din casă iar bărbatul de 69 ani a luat un ciocan și l-a lovit pe celălalt de câteva ori în cap.

Agresorul a stat cu cadavrul în casă iar apoi miercuri l-a scos în fața casei unde l-a acoperit cu niște pături. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, bărbatul fiind cercetat pentru omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.