Acasă Sport

Primul amical pentru ACS Mediaș | 4 jucători noi în lot

848

Primul amical pentru ACS Mediaș.

ACS Mediaș joacă la sfârșitul acestei săptămâni prima partidă de verificare. Formația pregătită de Dumitru Solomon, Doru Dudiță și Dorin Roșca va întâlni AS Viitorul Vama Seacă, formație din județul Alba care evoluează tot în Liga a patra. Amicalul se va desfășura sâmbătă de la ora 12:00 pe terenul sintetic de pe strada Stadionului.

Gruparea din municipiul Mediaș continuă să se întărească pentru returul de campionat. ACS a mai bifat în ultimele zile încă patru transferuri, pentru compartimentul defensiv, dar și cel median. Astfel, fundașul Alpar Birtalan va evolua la Mediaș. Acesta vine de la Unirea Ungheni, formație care evoluează în Liga a treia.

Mijlocașul Claudiu Morariu, ultima dată la FC Avrig va face parte și el din lotul medieșenilor. Jucătorul născut la Sibiu are 24 ani și a mai evoluat pentru FC Hermannstadt, Unirea Alba Iulia și FC Șelimbăr. Un alt transfer cel al mijlocașului Cristian Daniel Chifu, care vine la Mediaș de la AS Bradu. De asemenea, fundașul Cristian Maxim, fost component al echipei Gaz Metan și care a evoluat ultima dată la UTA Arad, va îmbrăca și el tricoul ACS-ului în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.