Acasă Nova TV

Medieșeancă de 45 ani lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni în zona Muzeului municipal

3461

Medieșeancă de 45 ani lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni în zona Muzeului municipal.

Miercuri dimineața s-a produs un accident de circulație pe strada Mihai Viteazu din municipiul Mediaș. O femeie în vârstă de 45 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost acroșată de un aututorism condus tot de un medieșean de 53 ani. În urma accidentului, femeia a fost rănită și transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș.

,,Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Mihai Viteazu din municipiul Mediaș. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu, un medieșean în vârstă de 53 de ani a acroșat o femeie în vârstă de 45 de ani, tot localnică, angajată în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.

Femeia a fost transportată la spital conștientă. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Fără mari probleme de trafic” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.