Acasă Nova TV

Centru de colectare cu aport voluntar și insule ecologice digitalizate la Copșa Mică

324

Centru de colectare cu aport voluntar și insule ecologice digitalizate la Copșa Mică.

Primăria orașului Copșa Mică a obţinut încă două finanţări prin Programul Național de Redresare și Reziliență, pe componenta 3 – Managementul Deșeurilor, se arată într-o postare de pe pagina oficială a instituției din rețeaua de socializare Facebook.

Astfel, se va înfiinţa un Centru de Colectare prin aport voluntar cu o valoare de 4.558.786 lei, aproximativ 930.000 Euro. Prin proiect se va realiza o platformă carosabilă pe care se vor amplasa 17 containere metalice pentru colectarea deșeurilor, drum de acces, canalizarea apelor pluviale în zonă, spațiu verde, împrejmuire amplasament și se va monta un cântar carosabil. În centru vor fi colectate separat deșeurile ce nu pot fi colectate în sistemul clasic (din poartă în poartă).

Al doilea proiect este Construirea de insule ecologice digitalizate cu o valoare de aproximativ 215.000 Euro, peste 1.000.000 de lei şi constă în construire a 18 insule supraterane, fiecare cu câte 5 containere de 1,1 mc (biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic, metal, hârtie şi carton), amplasate în zona blocurilor din oraș, depozitarea deșeurilor făcându-se pe baza unei cartele electronice de acces.

Foto: Facebook

Articolul precedentBărbat găsit decedat într-o parcare supraetajată din Sibiu
Articolul următor140 coregrafi și dansatori din toată țara și-au dat întâlnire la Mediaș | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.