Acasă Transilvania Online

Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș – Turda | Trafic oprit – VIDEO

332
Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș - Turda

Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș – Turda, aflată încă în garanție.

Alunecarea de teren a avut loc în apropiere de Alba Iulia, iar circulaţia este închisă pentru 30 de zile începând de la 1 februarie.

Imaginile de la faţa locului, arată o bucată de asfalt de mari dimensiuni desprinsă din autostradă. Odată cu terenul de sub şosea a luat-o la vale și parapetul metalic cu gardul de protecţie.

Compania de drumuri a precizat că lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie. Este vorba despre o alunecare a taluzului în rambleu, existând un risc ca terasamentul să se deterioreze mai tare și alunecarea să se extindă.

„Pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca, începând de miercuri, 01.02.2023, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat astfel: ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4”, se arată în comunicatul CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.