Acasă Transilvania Online

Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș – Turda | Trafic oprit – VIDEO

205
Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș - Turda

Alunecare de teren pe autostrada A10 Sebeș – Turda, aflată încă în garanție.

Alunecarea de teren a avut loc în apropiere de Alba Iulia, iar circulaţia este închisă pentru 30 de zile începând de la 1 februarie.

Imaginile de la faţa locului, arată o bucată de asfalt de mari dimensiuni desprinsă din autostradă. Odată cu terenul de sub şosea a luat-o la vale și parapetul metalic cu gardul de protecţie.

Compania de drumuri a precizat că lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie. Este vorba despre o alunecare a taluzului în rambleu, existând un risc ca terasamentul să se deterioreze mai tare și alunecarea să se extindă.

„Pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca, începând de miercuri, 01.02.2023, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat astfel: ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4”, se arată în comunicatul CNAIR.

Articolul precedentAccident la Șeica Mare | Un bărbat din Mureș a intrat cu mașina într-un cap de pod
Articolul următorTerapia Bach și puterea de a fi tu însuți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.