Acasă Sport

ACS Mediaș va juca returul tot pe Sparta | Transgaz a respins toate solicitările clubului

565
Returul tot pe Sparta - Transgaz a respins toate solicitările clubului

Transgaz, administratorul stadionului Gaz Metan a respins toate solicitările clubului ACS de a juca partidele de campionat pe arena din Mediaș.

În aceste condiții, meciurile de pe teren propriu din returul de campionat se vor desfășura tot pe terenul Sparta. Acesta oferă din păcate, condiții minime de desfășurare, ținând cont că la partidele importante din turul campionatului au fost peste 1000 de spectatori pe meci, iar locurile din tribună sunt foarte limitate.

În plus, la club se pregătesc aproape 400 de copii din Mediaș.

Conform unor surse din jurul clubului, conducerea ACS Mediaș a sperat că Transgaz se va alătura anul acesta proiectului fotbalistic însă acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată.

În cazul în care demersurile vor rămâne încontinuare fără succes este posibil ca barajul de promovare și eventualele meciuri de pe teren propriu din sezonul de Liga a treia să se desfășoare în altă localitate.

Înaintea începerii returului din Liga a 4-a ACS Mediaș ocupă prima poziție a clasamentului. În primul meci al returului medieșenii vor juca, pe 11 martie, în deplasare cu AFC Agnita.

Sâmbătă, de la ora 11, pe terenul Sparta este programat un nou meci de pregătire pentru elevii lui Dumitru Solomon. Adversar va fi ASA Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.