Acasă Sibiu

Un tânăr de 28 ani a decedat la locul de muncă în urma unui stop cardio-respirator

2932
Căruță nesemnalizată

Un tânăr de 28 ani a intrat în stop cardio-respirator la locul de muncă și a decedat.

Joi seara, un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de descarcerare au intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe strada Salzburg, la un operator economic pentru a acorda asistență medicală unui angajat.

,,Echipajul sosit la fața locului a preluat un bărbat în vârstă de 28 de ani în stop cardio-respirator și a început de urgență manevrele de resuscitare. Din păcate în ciuda eforturilor salvatorilor bărbatul nu a răspuns manevrelor și astfel medicul a declarat decesul acestuia” a explicat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a deschis o anchetă în acest sens, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

ACTUALIZARE:

Conform ITM Sibiu, s-a luat măsura echipamentului tehnic la care s-a produs evenimentul.

,,În cadrul primelor cercetări efectuate la fața locului de către o echipă de inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, a fost dispusă măsura de oprire din funcționare a echipamentului tehnic la care s-a produs evenimentul, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului. În conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 a securității și sănătății în muncă, cercetarea se efectuează de către I.T.M. Sibiu în colaborare cu instituțiile competente” se arată într-un comunicat de presă al ITM Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentAtenție la condițiile meteo | Ceață, vizibilitare redusă și polei | Recomandările polițiștilor
Articolul următorBărbat de aproximativ 60 ani accidentat mortal de un autoturism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.