Acasă Nova TV

Incendiu într-un bloc de pe strada Merilor din Mediaș cauzat de folosirea unor petarde

1867

Incendiu într-un bloc de pe strada Merilor din Mediaș cauzat de folosirea unor petarde.

În prima zi a anului 2022 în jurul orei 20:00, pompierii Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență pe strada Merilor în municipiul de pe Târnava Mare, pentru stingerea unui incendiu pe casa scării unui bloc de locuințe. La fața locului au fost mobilizate următoarele forțe: o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

,,La sosirea forțelor incendiul se manifesta la materiale depozitate (mobilă) sub casa scării. De asemenea, o parte din locatari, respectiv 6 persoane, s-au autoevacuat, iar 3 persoane au fost evacuate de pompieri. O persoană intoxicată cu fum și o altă persoană cu atac de panică au fost preluate de echipajele medicale si au primit îngrijiri, acestea refuzând transportul la spital. Celelalte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea mijloacelor pirotehnice în spații închise în apropierea materialelor combustibile” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.