Acasă Sibiu

Accident în lanț pe A1 | 6 autovehicule implicate | Un bărbat a murit | VIDEO

480

Duminică seara ploaia înghețată a provocat un accident cu 6 autovehicule implicate pe A1, la kilometrul 227, zona Tălmaciu – Tălmăcel.

Inițial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani. Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism. Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol. Din păcate în urma căderii, bărbatul în vârstă de 48 ani a decedat.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentelor cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție. De asemenea, SAJ Sibiu a trimis de urgență 2 mașini, una de tip C și una de tip B.

Articolul precedentDoi bărbați din Agnita vindeau pe stradă cuțite contrafăcute
Articolul următorFuga Lolelor la Agnita | Tradiție de la sfârșitul secolului XVII | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.