Acasă Sibiu

Accident cu 3 răniți | A lovit parapetul median, un autoturism și un cap de pod | Foto

890

A lovit parapetul median, un autoturism și un cap de pod.

Joi seara, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 7, în afara localității Boița, pe sensul Sibiu – Vâlcea. Au fost implicate două autoturisme conduse în aceeași direcție.

,,Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2 a direcției Sibiu – Vâlcea, un sibian în vârstă de 49 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu parapetul median, a fost proiectat într-un alt autoturism condus pe banda 1 a aceleiași direcții de către o tânără în vârstă de 18 ani, din jud. Vâlcea, după care a lovit un cap de pod. Cei doi conducători auto și o pasageră din autoturismul condus de către sibian, o femeie în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea au fost transportați la spital, conștienți. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD și unul SAJ. Două femei și un bărbat au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital conștienți și policontuzionați.

,,Echipajul SAJ a preluat o femeie care a prezentat mai multe traumatisme și excoriații și a transportat-o la UPU Sibiu. Echipajul ISU prezent la intervenție a transportat la Sibiu alte două victime” spune Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.