Acasă Sibiu

3 persoane cu gripă au murit la Spitalul Județean Sibiu de la începutul anului | Informare DSP

367
Doi bărbați cu afecțiuni respiratorii

3 persoane cu gripă au murit la Spitalul Județean Sibiu de la începutul anului.

La Sibiu s-au înregistrat primele decese la pacienți cu gripă, petrecute la finalul săptămânii trecute, conform unei informări de presă remise marți de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu. Este vorba de trei pacienți, internați la Spitalul Județean Sibu.

În primul caz a fost vorba despre o femeie în vârstă de 80 ani, cu domiciliu în județul Brașov, confirmată cu virus gripal A, cu afecțiuni cardiace și pulmonare cronice acutizate, afecțiuni hepatice cronice și obezitate, internată în Secția de boli infecțioase și ulterior în ATI.

În al doilea ca a fost vorba despre un bărbat în vârstă de 75 ani, cu domiciliu în județul Sibiu, confirmat cu virus gripal A, cu insuficiență respiratorie cronică agravată, bronhopneumonie gripală și afecțiuni oncologice pulmonare preexistente, diabet zaharat și obezitate, internat în Secția de boli infecțioase și ulterior în ATI.

În cel de-al treilea caz, pacientul a fost un bărbat în vârstă de 65 ani, cu domiciliu în județul Sibiu, confirmat cu virus gripal A, cu afecțiuni cardiace cronice, afecțiuni hepatice cornice, afecțiuni pulmonare cornice acutizate și obezitate, internat în Secția de boli infecțioase și ulterior în ATI.

Foto: arhivă

Articolul precedentZiua Culturii Naționale la Muzeul Gazelor Naturale | Lansare de carte Nicolae Suciu
Articolul următorECO-SAL colectează săptămâna aceasta brazii de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.