Acasă Sibiu

2 bărbați reținuți pentru comercializarea de substanțe psihoactive | Foto

1919

2 bărbați reținuți pentru comercializarea de substanțe psihoactive.

Luni, 16 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 2 percheziții domiciliare în județul Sibiu, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate, Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat.

,,Astfel, 2 bărbați, în vârstă de 27 și 32 de ani, ambii din județul Sibiu, bănuiți de săvârșirea acestor infracțiuni, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin substanțe psihoactive, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu. Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Articolul precedentCompania Citronex va construi sere de tomate la Dumbrăveni
Articolul următorUn garaj a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.