Acasă Sport

Alexandra Hudea a alergat de Crăciun în Turcia

209

Alexandra Hudea a alergat de Crăciun în Turcia.

Sportiva de la CSS Mediaș a participat în prima zi de Crăciun în Antalya, la KONYAALTI SHORT RACE 5K. Alexandra Hudea a alergat cei 5.000 metri ai cursei cu un timp foarte bun și a terminat pe prima poziție a clasamentului.

Rezultatul vine să pună punct final unui an foarte bun pentru atleta din municipiul Mediaș. Aceasta a început anul cu titlurile de Campioană națională în proba de 3.000 metri cadeți, respectiv Vicecampioană națională la 1.500 metri, iar apoi în luna aprilie a devenit Campioană națională la cros. A urmat titlul de Vicecampioană națională de tineret în proba de 5.000 metri, încă 2 titluri naționale la cadeți, dar și titlul de Vicecampioană balcanică în proba de 3.000 metri.

Alexandra a participat și la Campionatele Europene de Atletism pentru juniori de la Ierusalim, la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia, iar ulterior a făcut parte din lotul național al României care a participat la Campionatul European de Cros din Italia. Rezultatele foarte bune i-au adus și titlul de Sportivului anului 2022 în județul Sibiu, categoria sporturi olimpice, în cadrul Galei Tineretului și Sportului Sibian.

Foto: Facebook

Articolul precedentO tânără din Mediaș are nevoie urgentă de sânge
Articolul următorOrdin de protecție | O femeie și-a lovit concubinul cu o sticlă în cap

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.