Acasă Nova TV

3 tineri reținuți după ce au furat 300 litri combustibil din utilaje parcate

1522

3 tineri reținuți după ce au furat 300 litri combustibil din utilaje parcate.

La data de 8 decembrie, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Hoghilag. La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Richiș. Conducătorul auto era însoțit de către alți doi tineri, unul în vârstă de 18 ani, din județul Arad și unul în vârstă de 21 de ani, din localitatea Nemșa.

,,În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au găsit mai multe recipiente din plastic, fără conținut, cu miros de combustibil, precum și mai multe obiecte care ar fi putut servi la comiterea de infracțiuni contra patrimoniului. Cei trei tineri au fost însoțiți la sediul Poliției Orașului Dumbrăveni, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că, în perioada noiembrie – decembrie, cei trei ar fi sustras aproximativ 300 de litri de combustibil combustibil din utilaje parcate pe raza localităților Biertan, Hoghilag și Alțâna.

În baza probatoriului administrat, față de cei 3 tineri, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.