Acasă Sibiu

O poșetă abandonată în parc a pus pe jar autoritățile din Sibiu

157

O poșetă abandonată în parc a pus pe jar autoritățile din Sibiu.

Luni în jurul amiezii, în urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezența unei poșete abandonate în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, in vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației.

Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ precum și un echipaj IJJ Sibiu. În paralel, a fost solicitată prezența specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

,,În urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnica a SRI, s-a constatat că geanta în cauză nu prezintă niciun pericol. Intervenția s-a incheiat fără probleme” a explicat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentPieton acroșat de o autoutilitară pe Șoseaua Sibiului în zona magazinului Ambient
Articolul următorPictez ce văd, ce gândesc şi ce simt | Tablourile lui Alexandru Vlasin pe simeze la Muzeul Municipal | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.