Acasă Sibiu

Minor de 13 ani dispărut fără urmă | Apelul poliției

716

Minor de 13 ani dispărut fără urmă.

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, fiul său minor, SCHULLER PAUL ADRIAN, în vârstă de 13 ani, domiciliat în sat Sebeșu de Jos, comuna Turnu Roșu,  județul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

SEMNALMENTE: înălțime 155 cm, greutate 50 kg, păr șaten, ochi albaștri, constituție atletică.

OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE: în momentul plecării, minorul purta o geacă tip fâș de culoare bleumarin, pantaloni jeans de culoare albastru și ghete de culoare roșu.

SEMNE PARTICULARE: minorul prezintă o aluniță în zona obrazului drept.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentUn bărbat din Dâmbovița a furat mai multe biciclete și trotinete din Mediaș, Sibiu și Cisnădie
Articolul următorECO-SAL este pregătită pentru venirea iernii | Se va acționa cu 10 utilaje

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.