Acasă Nova TV

Incendiu la un tren în gara Mediaș | Exercițiu ISU Sibiu | Foto&Video

761

Incendiu la un tren în gara Mediaș.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Mediaș au simulat joi dimineața un incendiu la un tren aflat în stația SNCFR. Conform scenariului, 3 vagoane ale trenului au fost cuprinse de flăcări, două persoane fiind surprinse în interior.

,,Inspectoratul pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu a desfășurat astăzi, un exercițiu cu forțe și mijloace de intervenție în gara municipiului Mediaș. Scenariul care a stat la baza exercițiului a fost stingerea unui incendiu, izbucnit la 3 dintre vagoanele trenului, unde au fost surprinse două victime. Pompierii sibieni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul gării, privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale. În eventualitate creării unui disconfort în spațiul public, precizăm că astfel de exerciții se desfășoară periodic în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu, acestea fiind atât în beneficiul forțelor de intervenție cât și al întregii comunități” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedentDelgaz Grid testează în premieră utilizarea hidrogenului în amestec cu gazele naturale
Articolul următorSpectacol în culorile toamnei la Grădinița Dumbrava Minunată | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.