Acasă Nova TV

Elevii de la Axente Sever au plantat mai mulți stejari de Ziua Eco-Școlilor | Foto

455

Elevii de la Axente Sever au plantat mai mulți stejari de Ziua Eco-Școlilor.

Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie a organizat, ca în fiecare an, Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Această zi este sărbătorită anual pe data de 29 octombrie la ora 12 şi urmăreste conştientizarea de către elevi a importanţei implicării directe în dezvoltarea spaţiilor verzi, în condiţiile defrişărilor masive la care asistăm în ţara noastră în ultimii ani.

,,Liceul Teoretic „Axente Sever” a răspuns invitaţiei Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie, care a îndemnat liceele şi şcolile generale să planteze copăcei de Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Astfel, marți, 1 noiembrie, elevii claselor a IX-a Filologie și a XII-a Științe Sociale, îndrumaţi de doamnele profesoare Ioana Hudea şi Delia Duma, au plantat mai mulți stejari in apropierea sălii de sport a liceului nostru.

Participarea unităţii noastre de învăţământ la activităţile Zilei Verde a Eco-Şcolilor din România constituie încă o dovadă a faptului că liceul „Axente Sever” rămâne o şcoală Eco, dedicată activităţilor de ecologizare desfăşurate la nivelul judeţului Sibiu şi la nivel naţional” transmit reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever pe pagina oficială de Facebook a școlii.

Foto: Facebook|Liceul Axente Sever

Articolul precedentSpectacol în culorile toamnei la Grădinița Dumbrava Minunată | VIDEO
Articolul următorȘi eu colectez separat deșeurile | Proiect ECO-SAL în școlile din Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.